Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Turniej P'30+2 - niesnaski
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 8:24 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Uświadomiłem sobie od jakiegoś czasu, że jak będę coś pisal to i tak ktoś się znajdzie co mnie skarci, czy to ma sens ?!, najpierw wgsh, teraz Brain i inni.... Najlepiej było jak byłem posłuszny i nie miałem zdania prawda ?! Otóż już tak nie będzie ! Surprised Laughing Cool Tak się zastanawiam, nakręcacie się nawzajem ?? Rzygać się chce na to forum, i po rozegraniu barazów i dokonczeniu mojego P'30 + 2s.....

ZNIKAM z tego forum conajmniej do końca wakacje ( ewentualnej dalszej części powolniaka )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Marcinos
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 8:33 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Michał,
nikt Cię tu nie "karci" bez powodu. Posty wgsh-a naturalnie można sobie darować, ale zwróciłbym uwagę na krytykę innych. Bo nie jest bezpodstawna - czas więc przestać zachowywać się jak "oblężona twierdza" i nie powtarzać swoich błędów.

Ty lepiej napisz, co postanowiłeś w sprawie partii z 4 rundy.

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 9:05 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tyle zrozumiałeś z tekstu byka? Shocked
wgsh jeździł po Tobie za to tylko, że masz 13 lat, że organizujesz turniej a to jest spam... i brał za to po d u p i e między innymi i ode mnie. Twoje reakcje na jego agresję też nie do końca mi się podobały, ale mimo to stałem po Twojej stronie. Długo się też powstrzymywałem z uwagami do Ciebie, mając na uwadze Twój wiek, a kiedy doprowadziłeś sytuację do stanu, w którym nie można było nie reagować - reagowałem, ale zawsze mając wzgląd na fakt, że jesteś prawie 3 razy młodszy ode mnie. W końcu wszyscy mieliśmy kiedyś po 13 lat i chyba niewielu tutaj mogłoby powiedzieć że byli wtedy dojrzalsi od Ciebie. Ja na pewno nie.
Ale teraz koniec z tym.
"najpierw wgsh, teraz Brain" - tym porównaniem rozgrzeszyłeś mnie całkowicie z ewentualnych win i dałeś zielone światło, żeby, kiedy trzeba, nie brać poprawki na to, że piszę do dzieciaka.
Życzę miłego dnia i świadectwa z czerwonym paskiem,
brainw0rker

Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 1:12 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za życzenia o czerwonym pasku Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Maj 28, 2008 9:21 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

estoril napisał:
(...) upadek tego forum pogrążającego się w bezradności wobec ignorantów , nie mających nic lub prawie nic wspólnego z dziedziną szachów , spamujących aż rzygać się chce własnymi kichami (...)

Co Ty zrobiłeś, żeby to zmienić? Napisałeś tego posta?!
Pozwolisz że dam Ci pewną wskazówkę na przyszłość. To jedna z przypowiastek Anthony de Mello:

Nikt nigdy nie obraził się z nagany otrzymanej od Mistrza. Zapytany kiedyś powiedział, że wszystko zależy od tego jak to się zrobi:
"Ludzie są jak kwiaty; otwierają się i przyjmują delikatnie opadającą rosę, a zamykają sie na gwałtowną ulewę"

Więc jak Ci się wydaje, zmieniłeś coś na lepsze?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 12 z 12