Na taką "jazdę", to trzeba sobie zasłużyć. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński
Wogóle stwierdziłem że nie warto polemizować z takimi ludźmi jak Estoril,Brain i inni ich pokroju , użyłbym tu nieodpowiednych słów,ale wiedz że zdanie moje na Twój temat ( estoril ) nie jest "fajne" , za przeproszeniem szukasz dziury w całym, co się mnie czepiasz co chwile ?
Czasem trzeba mocno nadstawić ucho, aby usłyszeć to, co druga osoba chce nam przekazać.
Odpowiadać nie musisz, ale - kto jest dla Ciebie partnerem do rozmowy? Czy to nie jest tak, że każdy, kto myśli inaczej niż Ty, albo coś Ci zarzuci, to jest be?
Trochę się zastanaiałem czy w ogóle polemizować z typem pokroju Estorilka. Za rzdako tu bywam, aby przejmować się tego typu ludźmi.
Umówmy się, że zrobię to po raz ostatni.
Powyższa analiza jest całkowicie nietrafiona Wszechwiedzący Nieomylny Estorilku.
I to nie dlatego, że mam niby głowę w chmurach, bo to bzdura, ale dlatego, iż nie masz zupełnie pojęcia o kim mówisz.
Po pierwsze: nasze życie to nie tylko to forum, a Twoją zasadą jest określanie zarysu człowieka po jego wypowiedziach tutaj.
Bierzesz wszystko ponad miarę z tego forum
Podobnie jak Szanowny Tpp nie czytasz ze zrozumieniem:
jak można nazwać kogoś "podopiecznym" skoro widzi się z nim conajwyżej raz w miesiącu ?
Można ! Wszak jest się Nieomylnym Estorilkiem
PS. Estorilku, nie widziałeś Braina może ?! Pytanie brzmi - co mu zrobiłeś, że nie ma ochoty się tutaj pojawiać zbyt często ... To Twój kolejny sukces!
Przesłodziutkie.Niemal idealne w swoim prymitywiźmie.Dziękuję. _________________ NASZ DZIENNIK