Dodaj jeszcze, że będą grały z precyzją maszyny... . A i becikowe winno być wyższe, bo za odpowiednio dobrany materiał genetyczny powinno się płacić więcej... . No i szansa na " stworzenie " Reprezentanta Polski znacznie większa... . Wspominałem już, że jestem stanu wolnego ? _________________ tu był podpis niezgodny z regulaminem forum
Bo ja bym w sumie chętnie z Wami zagrał jakąś solidną partyjkę na 60 minut, ale nie wiem, jak Was szukać. Mój login: Mszak. Ale kiedy nie wejdę, to nie ma chętnych na grę powyżej pół godziny na zawodnika, a jeśli już są, to tacy raczej z niskimi rankingami, którzy nie grają powyżej mojego poziomu
Ja nieustająco zapraszam na www.queenalice.com ewentualnie www.redhotpawn.com login taki jak i tutaj, poziom gry mam między 1600 a 1800 (jak dobrze zawieje), lubię tematycznie, ostatnio ćwiczę kontratak traxlera, możemy poszaleć jak ktoś lubi ostre pozycje. Petrosjan, ty mieszkasz w Wałczu, ja jestem z Jastrowia, jak z jakimś "cienkim bolkiem" w wakacje chcesz pograć, to możemy się umówić _________________ Jak szaleć, to szaleć... graj 1.b4!
Petrosjan, ty mieszkasz w Wałczu, ja jestem z Jastrowia, jak z jakimś "cienkim bolkiem" w wakacje chcesz pograć, to możemy się umówić
To do zobaczenia za pół roku leniu ! Tak jakby nie było żadnych turniejów w okolicy w międzyczasie... . W grudniu ze 2 mają być we Trzciance, a i gdzie indziej pewnie będą... Ja się teraz bujam ekipą samochodem i jak tylko nam pasuje, to się zrzucamy na paliwo i uderzamy zwartą formacją w przeciwnika ! . _________________ tu był podpis niezgodny z regulaminem forum
To do zobaczenia za pół roku leniu ! Smile Tak jakby nie było żadnych turniejów w okolicy w międzyczasie...
A czytaj żesz dokładnie posty - jestem z Jastrowia a nie w Jastrowiu! W domu rodzinnym jestem praktycznie tylko w wakacje. Do J. i okolic mam obecnie 400 km, więc nie nazywaj mnie leniem dziadku leśny! _________________ Jak szaleć, to szaleć... graj 1.b4!